TÉMÁK, Kategóriák

Tudja meg, mi az elsődleges teendő mellfájdalom, mellduzzanat esetén?

703
HOZZÁSZÓLÁS:

Annak ellenére, hogy a csomók és a rák nem vált ki fájdalmat a mellben, néha figyelmeztethetnek minket kisebb nyilallásokkal, melyek leginkább a hónalj felől, a mellkason át érkeznek, és gyorsan el is múlnak. Ilyenkor a legtöbben úgy gondoljunk tévesen, nincs nagy gond. Amennyiben a mellünk bármilyen szokatlan érzetet kelt, esetleg fáj, mindenképpen derítsük ki mi lehet a háttérben! noi-mellkasi-fajdalom

Miután az orvossal megbizonyosodtunk róla, hogy a duzzanat nem kóros…

… Érdemes allergén anyagok után kutatni, melyek a nyilalló fájdalmakat előidézhetik, így kozmetikumok, dezodorok, szappan vagy fogászat alkalmával a fogba bekerült fémek.

Sok mellfájdalom a nikkel felhalmozódása miatt jelentkezik. Az emlők gyakran tele vannak nikkellel, mivel zsírban oldódik, márpedig a mell nagy része zsírból áll. A nikkel bizonyítottan az egyik leginkább rákkeltő anyag. Gyorsan felhalmozódik a mellben a titán és a bárium is, mely a kozmetikumokon keresztül jut a szervezetünkbe.

Csomók, ciszták, duzzanatok

A mellcsomó, duzzanatok fájdalommal járhatnak, de előfordul hogy nem okoznak panaszt. A fejen, ahol sampon, hajlakk és kozmetikumok rakódnak le naponta, a fogászatban használt anyagok, a nyakon és hónaljba került dezodor, kölni és szappan, állandó nehézfémmérgezéssel támadják a szervezetet. A hónalj alatt lévő nyirokcsomó és a mell feletti terület ezeket az anyagokat begyűjti, majd engedi az emlőbe csúszni, ahol cisztává alakul át. Így sokszor a mellciszták oka, a vese nem megfelelő működése, hiszen ahelyett, hogy az ilyen nehézfémeket eltávolítaná a szervezetből, nem elégséges működése miatt, azok felhalmozódnak a szervezetben. Ilyenkor a mellgondokra a vesetisztítás lehet a megoldás.

Ciszták, duzzanatok kialakulását a vérlemezkeszám is jelzi, mely ha túl magas, úgy a ciszták és csomók kialakulásának lehetősége megnő. A vérlemezkék fontos szerepet játszanak a véralvadásban, így a túl magas szám következtében kevésbé lesz folyékony a vér. Amikor élősködők kerülnek a szervezetben, a vérlemezek száma megnő.

Édeskömény

A növény terméséből készült tea (10 gr 150 gr vízre) a hűlést és a mellfájdalmakból származó betegségek kifejlődését akadályozza meg hatékonyan. Az édeskömény hatóanyagai, az illóolaj, cukor, zsírosolaj, keményítő és anethol.

Zab

A zablisztet cikóriával, mézzel felfőzve ősidőktől fogva isszuk az összes mellbetegség gyógyítására. A zabból készített kivonatok hatóanyagai, trigonellin, a termés héjában vanilin és saponin. A zab egészséges, a konyhában is megállja a helyét.

Mellfájdalmak, mellduzzanatok esetén tilos:

Rákkeltő fémvegyületeket tartalmazó kozmetikumok és ételek fogyasztása.

703
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]